ROOF-IT: De software voor de dakwerkers.

Wat is dit?

Software ontwikkeld voor de dakwerker en dit door nauwe samenwerking met de Confederatie Bouw Dak (CBD).

De Software laat toe om op een eenvoudige manier de omtrek van een gebouw na te tekenen en automatisch het dak te berekenen en een meetstaat te genereren. Ook alle elementen die men tegenkomt op een dak kunnen op eenvoudige wijze toegevoegd worden oa dakkappellen, dakramen, schoorstenen, kielgoten, dakgoten, afvoeren.

De tekening kan u afdrukken in kleur in verschillende zichten alsook de meetstaat. Deze laatste kan zelfs naar Excel omgevormd om van daar in een ander programma verder te gaan.

Zelfs aan uw veiligheidsdossier is gedacht want Roof-IT berekend automatisch uw stellingen.

Ook kan men dmv een bibliotheek, roof-it laten berekenen hoeveel pannen of leien er nodig zijn maar ook het onderdak, de isolatie op de kepers, tussen de kepers of onder de kepers worden berekend. Zelfs de panlatten, stoflatten en kepers worden berekend en op de meetstaat vermeld.

Verder laat de administratieve module u toe om een bibliotheek te beheren met uw prijzen, marges, samenstellingen enz. Hierdoor is het opmaken van uw offerten kinderspel geworden. Beheer van uw contacten (Klanten, leveranciers, aannemers edm) is natuurlijk ook aanwezig waarbij u type-documenten (6% BTW attest enz) kan linken aan die contacten.

U kan verder werfopvolging doen door ingave van bestelbonnen (materialen die gebruikt worden) en ingave van prestaties (uur registratie) waarna Roof-IT u kan helpen bij de nacalculatie.

En roof-It kan zelfs de facturatie voor u doen waardoor u ook nog eens financieel uw zaken beter kan opvolgen. Zelfs genereren van rappels hoort tot de mogelijkheden.

Voor een eerste indruk, kijk eens naar de folder en de automatische demo hier op onze site.

 

This website is updated with Consolo - www.consolo.info